Notícies

7 setembre de 2022

Els ànecs del Gurri, seleccionado al Open Panoramic 2022!!!

Tot un honor estar entre els 12 treballs seleccionats! Participaré a la jornada de visionats amb molta alegria!

Los patos del Gurri, seleccionado en el Open Panoramic 2022!!!

¡Todo un honor estar entre los 12 trabajos seleccionados! ¡Participaré en la jornada de visionados con mucha alegría!

.

13 febrer de 2022

Inaugurem Fins que el confinament ens separi, al Centre Cívic Pati Llimona, al cor del Barri Gòtic de Barcelona!!!

Aquesta expo és el premi per haver quedat seleccionat en la convocatòria Visualkorner 2020. Agraïm al Jurat i el patrocinador de la convocatòria aquesta oportunitat que ens donen.

Estem molt contents de mostrar aquest treball al Pati Llimona, perquè són un equip que des de fa temps hi fa molt bona feina per la difusió i promoció de la fotografia, i també perquè li tenim un especial apreci al Pati Llimona.

Ens farà molta il·lusió si ens acompanyeu a la inauguració: dijous 3 març a les 18:30. L’expo estarà instal·lada fins al 25 d’abril.

Inauguramos Fins que el confinament ens separi, en el Centre Cívic Pati Llimona, en pleno corazón del Barrio Gótico de Barcelona!!!

Esta expo es el premio por haber quedado seleccionados en la convocatoria Visualkoner 2020. Agradecemos al Jurado y al patrociniador por esta oportunidad que nos dan.

Estamos mos muy contentos de mostrar este trabajo en el Pati Llimona porque son un equipo que desde hace tiempo realizan muy buen trabajo en la difusión y promoción de la fotografía, y también porque le tenemos un cariño especial al Pati Llimona.

Nos hará muchísima ilusión si nos acompañáis en la inauguración: jueves 3 de marzo a las 18:30h. La expo estará instalada hasta el 25 de abril.

.

10 desembre de 2021

En marxa la nova expo Bones festes, un treball a quatres ulls, dos caps i dos cors amb Ricard Jordà Roig

Feia temps que teníem ganes d’expressar les contradiccions que sentim i pensem de les festes nadalenques i les del 2020 ens van empènyer encara més a sortir amb les nostres càmeres al carrer, cada dia al capvespre i nit. Aquell Nadal va brillar més que els llums el deliri i incoherència en què estem ficats com a societat.

Amb Bones festes ens hem embarcat en un projecte ambiciós, no només per treballar a dues veus, sinó per les més de cinquanta imatges que hem seleccionat, per les felicitacions de Nadal anticapitalista que hi hem produït, pel muntatge que proposem, pels vídeos que hi hem fet i per les músiques que hem compost expressament per a l’expo.

I la inauguració va ser una festa a l’alçada del crit de l’expo: cava, neules i música en directe amb els acordions dels incomparables Guida i Josep que ens van fer ballar i cantar una nadala de lletra anticapitalista. Òstres, va ser una celebració de Nadal antisistema en tota regla! Moltes gràcies a tots per fer-ho possible!

En marcha la nueva expo Buenas fiestas, un trabajo a cuatro manos, dos cabezas y dos corazones con Ricard Jordà Roig

Hacía tiempo que le teníamos ganas a la Navidad y a sus sinsentidos y las fiestas navideñas del 2020 nos empujaron a salir a la calle con nuestras cámaras, cada día al atardecer y noche. En aquella Navidad brilló más que las luces la incocherencia y el delirio en que estamos metidos como sociedad.

Con Buenas fiestas nos hemos embarcado en un proyecto ambicioso, no solo por trabajar a dos voces, sino por las más de cincuenta imágenes que hemos seleccionado, por las felicitacions de Navidad anticapitalista que hemos producido, por el montaje que proponemos, por los videos que hemos hecho y por las músicas que hemos compuesto para la ocasión.

Y la inauguración fue una fiesta a la altura del grito de la expo: cava, barquillos y música en directo con los acordeones de los incomparables Guida y Josep que nos hicieron bailar y cantar un villancico de letra anticapitalista. ¡Ostras, fuen una celebración de Navidad de antisistema en toda regla! Muchas gracias a todos por hacerla posible!

.

25 octubre de 2021

Fins que el confinament ens separi a les Jornades Fotogràfiques de Fotoplatjadaro

Certament ha estat una de les experiències més boniques on ens ha dut la fotografia, més emocionant, enriquidora i divertida per tota la gent hi hem trobat, des dels fotògrafs inscrits a las jornadas, passant per l’equip acollidor i professional de Fotoplatjadaro i fins a la saviesa i generositat del nostre admirat Erik Kessels. I també ha estat tot un impacte veure les nostres fotos ampliadíssimes exposades a l’aire lliure! Només tenim felicitacions i agraïments per a totes les persones que fan possible un esdeveniment fotogràfic como Fotoplatjadaro.

Fins que el confinament ens separi en las Jornades Fotogràfiques de Fotoplatjadaro

Ciertamente ha sido una de las experiencias más bonitas adonde nos ha llevado la fotografía, más emocionante, enriquecedora y divertida por toda la gente que allí hemos encontrado, desde los fotógrafos inscritos las jornadas, pasando por el equipo acogedor y profesional de Fotoplatjadaro, y hasta la sabiduría y generosidad de nuestro admirado Erik Kessels. ¡Y también ha sido todo un impacto ver nuestras fotos ampliadísimas expuestas al aire libre! Solo tenemos felicitaciones y agradecimientos para todas las personas que hacen posible un acontecimiento fotográfico como Fotoplatjadaro.

.

13 octubre de 2021

“Deseando vacacionar” seleccionada entre 23 imatges per a l’expo col·lectiva El verano de nuestras vidas

Encara que faci fret o plogui, no ens importa estar aquesta tardor amb roba de platja i una piscina per barret al Parque del Retiro de Madrid. Ha estat una sorpresa y tot un honor que una de les fotos de la sèrie “Deseando vacacionar” sigui una de les 300 que Cultura Inquieta ha seleccionat d’entre quasi 23.000 que n’ha rebut per muntar l’expo El verano de nuestras vidas.

Com ja hem dit, l’expo estarà al Paseo de Coches del Parque del Retiro de Madrid fins al 14 de novembre.

“Deseando vacacionar” seleccionada entre 23.000 imágenes para la expo colectiva El verano de nuestras vidas

Aunque haga frío, aunque llueva, no nos importa estar este otoño en ropa playera y con una piscina por sombrero en el Parque del Retiro de Madrid. Ha sido toda una sorpresa y todo un honor que una de las fotos de la serie “Deseando vacacionar” sea una de las 300 que Cultura Inquieta haya seleccionado de entre casi 23.000 que ha recibido para montar la expo El verano de nuestras vidas.

Lo dicho, la expo estará en el Paseo de Coches del Parque del Retiro de Madrid hasta el 14 de noviembre.

.

26 juliol de 2021

Fins que el confinament ens separi, primer premi del VIII Concurs Fotogràfic Educant la Mirada de Castell Platja d’Aro!!!!!

Aquesta notícia ens ha agafat per sorpresa i ens fa molt feliços! Per descomptat que és un premi compartit amb els altres dos protagonistes del projecte, perquè hi he comptat amb un meravellós, pacient i entregat equip: en Ricard i en Plot. Enhorabona a tots els participants i especialment als altres guanyadors i finalistes. També vull fer palès el meu reconeixement a l’organització per la tasca que fan per a la promoció i difusió de la cultura i de la fotografia en particular. Precisament, en la meva opinió, un dels valors del meu projecte rau en què és una mostra més de com pot arribar a ser important la creació i l’art per enfrontar-nos a la vida, sobretot en moments difícils.

Fins que els confinament ens separi ens està donant moltes satisfaccions que mai vaig imaginar. Va començar com un projecte petit, íntim, una barreja entre joc i necessitat, però vaig notar que anava creixent i madurant i reconec que hi ha posades moltes emocions.

Fins que el confinament ens separi, primer premio del VIII Concurs Fotogràfic Educant la Mirada de Castell Platja d’Aro!!!!!

¡Esta noticia nos ha cogido por sorpresa y nos hace muy felices! Por supuesto es un premio compartido con los otros dos protagonistas del proyecto porque he contado con un maravilloso, paciente y entregado equipo: Ricard y Plot. Enhorabuena a todos los participantes y especialmente a los otros ganadores y finalistas. También quiero manifestar mi reconocimiento por la tarea que los organizadores realizan para la difusión y promoción de la cultura y de la fotografía en particular. Precisamente, en mi opinión, uno de los valores de mi proyecto reside en que es una muestra más de cuánto puede llegar a ser importante la creación y el arte para enfrentarnos a la vida, especialmente en momentos difíciles. Fins que els confinament ens separi, nos está dando muchas satisfacciones que ni imaginaba. Empezó como un proyecto pequeño, íntimo, una mezcla de juego y necesidad, pero enseguida noté que iba creciendo y madurando, desde luego que contiene muchas emociones.

.

2 d'abril de 2021

Fins que el confinament ens separi, del 12 al 31 de març a la Galeria Tres-e-u de Vic

Ha estat magnífic estrenar aquesta expo tot just quan ha fet un any del confinament per la Covid-19 a la primavera del 2020… un any també de quan es van prendre aquestes fotos. I ha estat tot un privilegi poder compartir amb tots vosaltres aquesta aventura fotogràfica, ara ja en formeu part. Moltes gràcies a tots els que l’hi heu donat suport!

Hasta que el confinamiento nos separe, del 12 al 31 de marzo en la Galeria Tres-e-u de Vic

Ha sido magnífico estrenar esta expo justo cuando hace un año del confinamiento por la Covid-19 en la primavera del 2020… un año también de cuando se tomaros estas fotos. Y ha sido todo un privelegio poder compartir con todos vosotros esta aventura fotográfica, ahora también formáis parte de ella. ¡Muchas gracias por el apoyo que le habéis dado!

.

18 de novembre de 2020

Fins que el confinament ens separi seleccionat a la convocatòria Visualkorner 2020!

Ha estat tota una sorpresa que em fa molt contenta! Fins que els confinament ens separi és un dels 4 projectes seleccionats a la convocatòria Visualkorner 2020 organitzada pel Centre Pati Llimona de Barcelona i el laboratori Visualkoner. En només dues convocatòries s’hi han presentat 91 projectes, i la segona edició és la que més n’ha rebut, és una acció que es consolida com un bona iniciativa per a la promoció de la fotografia.

Els 4 projectes seleccionats seran exposats a les sales del Centre Pati LLimona ubicat al cor del barri gòtic de Barcelona. Agreixo molt al Jurat aquest reconeixement i oportunitat que em dona. Enhorabona als seleccionats i al promotors per impulsar la fotografia amb aquesta iniciativa.

Hasta que el confinamiento nos separe seleccionado en la segunda convocatoria Visualkorner 2020!

¡Ha sido toda una sorpresa que hace muy feliz! Hasta que el confinamiento nos separe es uno de los 4 proyectos seleccionados en la convocatoria Visualkorner 2020 organizada por el Centro Pati Llimona de Barcelona y el laboratoria Visualkorner. En solo dos convocatorias se han presentado 91 proyectos, siendo la segunda edición la que más ha recibido, se trata de una acción que se consolida como una buena iniciativa para la promoción de la fotografía.

Los 4 proyectos seleccionados serán expuestos en las salas del Centre Pati Llimona ubicado en el corazón del barrio gótico de Barcelona. Agradezco mucho al Jurado el reconocimiento y la oportunidad que me da. Enhorabuena a todos los seleccionados y a los promotores per impulsar la fotografía con esta iniciativa.

Aquí podeu veure tots els detalls i informació sobre els autors i projectes seleccionats:

Aquí podéis ver los detalles de la convocatoria e información sobre los autores i los proyectos seleccionados:

.

6 de desembre de 2019

No perfectes, fins al 7 de gener de 2020 a la Galeria fotogràfica Tres-e-u de Vic

Molt contenta de muntar No perfectes al costat dels treballs de Cassandra Casanovas,  Autèntiques, i d’Eugeni Biel, Pell d’argila.

No perfectes, hasta el 7 de enero de 2020 en la Galeria fotogràfica Tres-e-u de Vic

Muy contenta de montar  No perfectes junto a los trabajos de  Cassandra Casanovas,  Autèntiques, i d’Eugeni Biel, Pell d’argila.

.

22 de novembre de 2019

Sense ficcions: tres mirades directes a la bellesa, del 5 de desembre de 2019 al 7 de gener de 2020 a la Galeria fotogràfica Tres-e-u de Vic

Tot un repte i un honor muntar No perfectes al costat dels treballs de Cassandra Casanovas,  Autèntiques, i d’Eugeni Biel, Pell d’argila.

Esteu tots convidats a la inauguració: dijous 5 de desembre, a les 19:30h. Veniu a conéixer aquest nou espai a Vic per gaudir del plaer de la fotografia, la Galeria Tres-e-u.

Sin ficciones: tres miradas directas a la belleza, del 5 de diciembre de 2019 al 7 de enero de 2020, en la Galeria fotogràfica Tres-e-u de Vic

Sense ficcions

Todo un reto y un honor montar No perfectes junto a los trabajos de Cassandra Casanovas,  Autèntiques, y  d’Eugeni Biel, Pell d’argila.

Estáis todos invitados a la inauguración: jueves 5 de diciembre, a las 19:30h. Venid a conocer este nuevo espacion que ha nacido en Vic para difundir el placer por la fotografia, la Galeria Tres-e-u.

.

1 d’octubre de 2017

Raíces y puntas del 2 al 28 d’0ctubre a Sant Boi de Llobregat

Raíces y puntas serà durant l’octubre a la fantàstica Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer (Sant Boi de Llobregat), en el marc del seu projecte “De l’hort a la biblioteca”. Tot un plaer contribuir a aquest projecte i ser en un edifici tan bonic.

Raíces y puntas del 2 al 28 de octubre en Sant Boi de Llobregat

Raíces y puntas estará durante octubre en la fantástica Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer (Sant Boi de Llobregat), en el marco de su proyecto “Del huerto a la biblioteca”. Todo un placer contribuir en este proyecto y estar en un edificio tan bonito.

.

7 de juliol de 2017

Inaugurada l’expo a Cambrils!

Ha estat una inaguració preciosa. Moltes gràcies per la presentació que n’han fet Josep Lluís Abella,  Regidor de Cultura, i Camí Mendoza, Alcaldesa de Cambrils, a Gemma Casas, Cristina Vilà, els nois de la brigada i tot l’equip de l’ajuntament cambrilenc per tota la seva feina ben feta. També moltes gràcies a totes els amics, familiars i col·legues que hi heu vingut, i als que volíeu venir però que al final no ha pogut ser. Ara, a gaudir de l’hort que hem deixat plantat a Cambrils fins al 25 d’agost a la Sala Àgora!

¡Inaugurada la expo en Cambrils!

Ha sido una inauguración preciosa. Muchas gracias por la presentación que han hecho Josep Lluís Abella, Regidor de Cultura, y Camí Mendoza, Alcaldesa de Cambrils, a Gemma Casas, Cristian Vilà, los chicos de la brigada y a todo el equipo del ayuntamiento por su buen trabajo. También muchas gracias a todos los amigos, familiares y colegas que habéis venido, y a los que queríais venir pero que al final no ha podido ser. ¡Ahora, a disfrutar el huerto que hemos dejado plantado en  Cambrils hasta el 25 de agosto en la Sala Àgora!

 • Sala Àgora- Cambrils - Fins 25/08/2017

.

2 de juliol de 2017

Aquest estiu, serem a Cambrils!

Sala Àgora de Cambrils. Del 2 de juliol al 25 d’agost

Inauguració: 6 de juliol a les 20h.

Este verano, estaremos en Cambrils!

Sala Àgora de Cambrils. Del 2 de julio al 25 de agosto 

Inauguración: 6 de julio a las 20h.

.

18 de febrer de 2017 

Volare o El huerto revuelto en fotollibre!

Moltes gràcies a tots els que m’he ajudat a fer aquest fotollibre. Ha quedat molt xulo.

¡Volare o El huerto revuelto en fotolibro!

Muchas gracias a todos los que me habéis ayudado a hacer este fotolibro. ¡Ha quedado muy chulo!

26 de novembre de 2016

Inaugurada l’expo de la  2a Biennal d’Art Contemporani Gastronòmic de Cambrils, i súperfeliç!

Fins al 27 de gener de 2017 a la Sala Àgora de Cambrils (Tarragona). Moltes felicitats als guanyadors de la Biennal, és tot un honor haver-ne quedat finalista entre obres de nivell tan alt! Moltes gràcies a tots els qui heu vingut!

Inaugurada la expo de la  2a Biennal d’Art Contemporani Gastronòmic de Cambrils ¡y súperfeliz!

Hasta el 27 de enero de 2017 e la Sala Àgora de Cambrils (Tarragona). ¡Muchas felicidades a los ganadores de la Bienna, es todo un honor haber quedado finalista entre obras de tan alto nivel! ¡Muchas gracias a todos los que habéis venido!

 • 2a Biennal d'Art Contemporani Gastronòmic de Cambrils 2016
20 d'octubre de 2016

Raíces y puntas seleccionada per participar a la 2a Biennal d’Art Contemporani Gastronòmic de Cambrils!

A partir del 26 de novembre, a la Sala Àgora de Cambrils (Tarragona). Quin honor i què contentes que estem de participar-hi!!!!!

Inauguració: 26 de novembre, a les 19 h

Raíces y puntas seleccionada para participar en la 2a Biennal d’Art Contemporani Gastronòmic de Cambrils!

A partir del 26 de noviembre, en la Sala Àgora de Cambrils (Tarragona). ¡Qué honor y qué contentas que estamos por participar!

Inauguración: 26 de noviembre, a las 19 h

biennal-art-gastronomic-cambrils-2016-590x315
3 de desembre de 2015

Felicitats, Marcelo!

Fa 10 anys que el Marcelo va obrir la seva perruqueria en un local que abans havia estat… una verduleria! I per això,  Raíces y puntas  picant l’ull s’ha sumat a la festa d’aniversari con gran honor. Per molts anys!

Perruqueria Marcelo (Carrer de la França Xica, 1. Barcelona)

¡Felicidades, Marcelo!

Hace 10 años que Marcelo abrió su peluquería en un local que antes había sido… ¡una verdulería! Y por eso, Raíces y puntas  ha hecho un guiño y se ha sumado a la fiesta de cumpleaños con gran honor. ¡Por muchos años!

Peluquería Marcelo (Calle de la França Xica, 1. Barcelona)

 • Perruqueria Marcelo Sayago-Barcelona 2015
15 de novembre de 2015 

Una agradable sorpresa de diumenge!

¡Una agradable sorpresa de domingo!

La Vanguardia
22 d'octubre de 2015 

Inauguració del nou espai d’Anna Ferrer Perruquers… i Raíces y puntas hi va ser!

Quina nit a Travessera de Gràcia 71 de Barcelona! Quins amfitrions Alexis Ferrer amb el seu equip i els seus amics! Fins i tot les cebes i els alls somreien des de la zona expo d’aquesta preciosa perruqueria!

Quin repte que un creatiu que s’inspira en Francis Bacon em convidi a participar en la inauguració del seu nou espai…  però l’encantador entusiasme d’Alexis Ferrer s’encomana sense remei!

Felicitas a tot l’equip d’Anna Ferrer!

#RaícesyPuntas

Inauguración del nuevo espacio d’Anna Ferrer Perruquers… ¡y Raíces y puntas ahí estuvo!

¡Qué noche en Travessera de Gracia 71 de Barcelona! ¡Qué anfitriones Alexis Ferrer y su equipo! ¡Hasta las cebollas y los ajos sonreían desde la zona expo de esta preciosa peluquería!

¡Menudo reto que un creativo que se inspira en Francis Bacon me invite a participar en la inauguración de su nuevo espacio… pero el encantador entusiasmo de Alexis Ferrer se contagia sin remedio!

¡Felicidades a todo el equipo de Anna Ferrer!

 • Perruqueria Anna Ferrer-Barcelona 2015
 • Inauguració Alexis Ferrer
27 de setembre de 2015 

Ricard té uns alls voladors a casa seva

Ricard tiene unos ajos voladores en su casa

DSC_0403

5 de juliol de 2015 

¡Muchas gracias por venir! Inauguración de Volare… o El huerto revueltoRaíces y puntas en el Espacio Tracer de Madrid

Volare… o El huerto revuelto  + Raíces y puntas estarán todo el verano en el Espacio Tracer de Madrid.

Espacio Tracer - Madrid
Espacio Tracer – Madrid
20 de juny de 2015 

Inauguració de Volare… o el huerto revueltoRaíces y puntas a l’Espacio Tracer de Madrid

Com vàrem dir, uns amfrions excepcionals, la gent d’Espacio Tracer. Un local preciós al barri Conde Duque, amb unes àmplies parets i ben il·luminades en qué les verdures volen a plaer. La inauguració, servida amb gazpacho, crudités de verdures amb salsa. Amb la col·laboració de Casa Antón amb el seu riquíssim vi, i de tots als assistents que van participar amb alegria al ‘photocall’ verdulaire. No us perdeu les boniques fotos que en van sortir!

Inauguración de Volare… o El huerto revueltoRaíces y puntas a l’Espacio Tracer de Madrid

Como ya dijimos, unos anfitriones excepcionales, la gente d’Espacio Tracer. Un local precioso en el barrio Conde Duque, con unas amplias paredes  y bien iluminadas en donde las verduras a su gusto. La inauguración, servida con gazpacho, crudités de verduras con salsa. Con la colaboración de Casa Antón con su riquísimo vino, y de todos los asistentes que participaron con alegría en el  ‘photocall’ verdulero. ¡No os perdáis las bonitas fotos que salieron!

 • Espacio Tracer - Madrid 2015
 • Espacio Tracer - Madrid
 • Espacio Tracer - Madrid
 • Espacio Tracer - Madris
12 de juny de 2015

Cap a Madrid! Inaugurem a l’Espacio Tracer divendres 19 de juny a les 20 h

Tracer_Cartel

Qui sigui per Madrid el 19 de juny a les 20h que no deixi de venir, perquè la gent de l’Espacio Tracer són tan bons amfitrions que de segur que pagarà  molt la pena d’anar a la inauguració de Volare… o el huerto revuelto i de Raíces y puntas.

Estem tan contentes les verdures i jo, perquè no hauríem pogut tenir millors ambaixadors a Madrid que la gent Trácer!

¡Nos vamos a Madrid! Inauguramos en el Espacio Tracer el viernes 19 de junio a las 20 h

Quien esté por Madrid el 19 de junio a las 20h que no deje de venir, porque la gente del Espacio Tracer son tan buenos anfitriones que segura que valdrá mucho la pena ir a la inauguración de Volare… o el huerto revuelto y de Raíces y puntas.

¡Estamos tan contentas las verduras y yo, porque no habríamos podido tener mejores embajadores en Madrid que la gente Tracer!

Espacio Tracer - Madrid
Espacio Tracer – Madrid
6 de maig de 2015 

“Raíces y puntas” finalista al concurs “Educant la mirada”!

Concurs 2015

D’entre més de 120 treballs seleccionats, Raíces y puntas ha quedat entre els 15 finalistes. Les verdures i jo estem entusias-ma-des i molt molt contentes!

 

¡Raíces y puntas finalista en el concurso “Educant la mirada”!

De entre más de 120 trabajos seleccionados, Raíces y puntas ha quedado entre los 15 finalistas. ¡Las verduras i yo estamos entusias-ma-das y muy muy contentas!

11 d'abril de 2015

Fins al 30 d’abril, a ca n’Ametller (Molins de Rei) “El passat és demà: pensant en Raimon”

11 d'abril de 2015

Inaugurada!

Un fotimé de gent a la inauguració, gràcies a tots ver venir! I gràcies al Toni Moreno, per muntar aquesta exposició però, sobretot, per la confiança que m’ha fet.

Si passeu per Molins de Rei, feu cap a ca n’Ametller, hi ha obres molt interessants.

El passat és demà: pensant en Raimon. Fins al 30 d’abril de 2015. Ca n’Ametller. Molins de Rei (Barcelona)

 • Sala Ca n'Ametller-Molins de Rei 2015
 • Sala Ca n'Ametller - Molins de Rei (Barcelona)
7 d'abril de 2015

El passat és demà: pensant en Raimon. Del 10 al 30 d’abril de 2015. Ca n’Ametller. Molins de Rei

cartell COMPR

Hi participo amb una fotografia titulada Arrels e vents han mos desigs complir, inspirada pel poema d’Ausiàs March que tan bé va musicar Raimon.

El poema sencer és una meravella:
i la interpretació que en va fer Raimon, memorable.

Tots hi sou convidats!

13 de març de 2015

El Joan i la Paqui  tenen una escarola voladora

Joan y Paqui tienen una escarola voladora

Joan i Paqui
8 de març de 2015

Jacinta ja té uns alls voladors

Jacinta ya tiene unos ajos voladores

L1190386 bis
28 de febrer de 2015

Muntant una nova exposició. Capítol 8

La inauguració! Una de les millors coses de tot aquest procés: retrobar tantes persones que estimo i m’estimen. Gràcies a tots els que heu vingut, i als que i també als que volíeu venir!

Montando una nueva exposición. Capítulo 8

¡La inauguración! Una de las mejoras cosas de todo este proceso: reencontrar tantas personas que quiero y me quieren. ¡Gracias a todos los que habéis venido, y también a los que queríais venir!

 • Aurum-Mataró
 • Sala Aurum - Mataró
 • Inauguració a Aurum - Mataró (Barcelona)
27 de febrer de 2015

Muntant una nova exposició. Capítol 7

Aurum_Jose

Tot a punt per a l’estrena de demà.

Imprescindible comptar amb bons col·laboradors i amics: no sé que hauria estat això sense l’ajuda i el mestratge del Jose!

Inauguració:: 28 febrer :: 19 h :: AURUM (Montserrat, 33. Mataró)

Montando un nueva exposición. Capítulo 7

Todo a punto para el estreno de mañana.

Imprescindible contar con buenos colaboradores y amigos: ¡no sé qué habría sido esto sin la ayuda y la maestría de Jose!

Inauguración:: 28 febrero :: 19 h :: AURUM (Montserrat, 33. Mataró)

25 de febrer de 2015

Muntant una nova exposició. Capítol 6

Cartel Aurum_Comprimit

Ja tenim el cartell!

Enhorabona a tots els que ho heu endevinat! El nou projecte fotogràfic es diu “Raíces y puntas”, i en podreu veure un avançament a la nova exposició, a la qual hi sou tots convidats.


Montando una nueva exposición. Capítulo 6

¡Ya tenemos el cartel!

¡Enhorabuena a todos los que lo habéis adivinado!
El nuevo proyecto fotográfico se llama “Raíces y puntas”, y podréis ver un adelanto en la nueva exposición a la que estáis todos invitados.

Inauguración:: 28 febrer :: 19 h :: AURUM (Montserrat, 33. Mataró)

20 de febrer de 2015

Muntant una nova exposició. Capítol 5

Pelu 6

La bogeria de la producció, en què cadascun del detalls és important.

Inauguració:: 28 febrer :: 19 h :: AURUM (Montserrat, 33. Mataró)

 Montando una nueva exposición. Capítulo 5

La locura de la producción, muy laboriosa y donde cada uno de los detalles son importantes.
Inauguración:: 28 febrer :: 19 h :: AURUM (Montserrat, 33. Mataró)

18 de febrer de 2015

Muntant una nova exposició. Capítol 4

Pelu 3

Experimentar, provar, assajar, temptejar, estudiar, examinar, comprovar.

Inauguració:: 28 febrer :: 19 h :: AURUM (Montserrat, 33. Mataró)

Montando una nueva exposición. Capítulo 4

Experimentar, probar, ensayar, tantear, estudiar, examinar, comprobar.

Inauguración:: 28 febrero :: 19 h :: AURUM (Montserrat, 33. Mataró)

17 de febrer de 2015

Muntant una nova exposició. Capítol 3

Pelu capt 3

Quan ja tens un pilot d’dees al cap, aire per separar el gra de la palla.

Inauguració:: 28 febrer :: 19 h :: AURUM (Montserrat, 33. Mataró)

Montando una nueva exposición. Capítulo 3

Cuando tienes ya un montón de ideas en la cabeza, aire para separar el grano de la paja.

Inauguración:: 28 febrero :: 19 h :: AURUM (Montserrat, 33. Mataró)

15 de febrer de 2015

Receptiva, cercant estímuls que portaré al nou projecte fotogràfric

Inauguració:: 28 febrer :: 19 h :: AURUM (Montserrat, 33. Mataró)

Peluqueria 5

 

 

Receptiva, buscando estímulos que llevaré al nuevo proyecto fotográfico

Inauguración:: 28 febrero :: 19 h :: AURUM (Montserrat, 33. Mataró)

10 de febrer de 2015

Estic preparant la nova exposició

Inauguració:: 28 febrer :: 19 h :: AURUM (Montserrat, 33. Mataró)

Peluqueria 2

 

Estoy preparando la nueva exposición

Inauguració:: 28 febrer :: 19h :: AURUM (Montserrat, 33. Mataró)

8 de gener de 2015

Prorrogada

Volare_Candela_Cartell 2_prorrogada

Es prorroga l’exposició de “Volare… o el huerto revuelto” al Candela Raval fins a principis de febrer.

El nou hort del Raval ha arrelat bé!

#verdurasvoladoras

 

Prorrogada

Se prorroga la exposición de “Volare… o el huerto revuelto” en el Candela Raval hasta principios de febrero.

¡El nuevo huerto del Raval ha enraízado bien!

12 de desembre de 2014

Jo no ho puc explicar millor

El Vallenc 5 des 2014

No puc afegir ni una paraula! “El misteri de les verdures voladores”, un article de Rosa M. Martínez amb motiu de “Volare…. o el huerto revuelto” al Candela Raval. Mil gràcies, Rosa M.!

 

Yo no lo puedo explicar mejor

No puedo añadir ni una palabra. “El misteri de les verdures voladores”, un artículo de Rosa M. Martínez con motivo de “Volare… o el huerto revuelto” en el Candela Raval. ¡Mil gracias, Rosa M.!

#verdurasvoladoras

22 de novembre de 2014

Entrevista a “Pagesos de ciutat”

Pageos de ciutat

El programa sobre horticultura “Pagesos de ciutat” de Ràdio Santa Perpetua de la Moguda va emetre una entrevista amb motiu de “Volare… o el huerto revuelto” al Candela Raval (minut 2.35). Em van dir que xerrés i així ho vaig fer i molt, moltíssim… i, és clar, han tallat parts molt importants, entre elles una d’imprescindible: aquella en què vaig explicar que aquesta exposició és possible gràcies a dues persones –i aquí no és una frase feta, és del tot veritat, perquè no hi hort sense bons hortolans–, el Joan, el mestre que ens ha guiat en la cura del l’hort i, molt especialment, el Pinzell, el veritable hortolà d’aquest hort, la persona que sempre ha estat al meu costat des de l’inici, que es va entusiasmar amb el projecte tant o més que jo, qui ha estat el meu principal col·laborador, realment -amb la mà al cor-, sense ell aquestes fotografies no existirien.

A la ràdio m’ho han retallat, però jo ho he de dir.

Entrevista en “Pagesos de ciutat”

El programa sobre horticultura “Payeses de ciudad” emitó una entrevista con motivo de “Volare…. o el huerto revuelto” en el Candela Raval (minuto 2.35). Me dijeron que hablara y así lo hice y  mucho, muchísimo…. y, claro, han cortado partes muy importantes, entre ellas una imprescindible: aquella en la que expliqué que esta exposición es posible gracias a dos personas –y aquí no es una frase hecha, es completmante cierta, porque no hay huerto sin buen hortelano–, el Joan, el maestro que nos ha guiado en el cuidado del huerto y, muy especialmente, el Pinzell, el verdadero hortelano de este huerto, la persona que siempre ha estado a mi lado desde el inicio, que se entusiasmó con el proyecto tanto o más que yo, quien ha sido mi principal colaborador, realmente –con la mano en el corazón–, sin él estas fotografías no exisitirían.

En la radio lo han recortado, pero yo tengo que decirlo.

#verdurasvoladoras

13 noviembre de 2014

Queda inaugurada aquesta exposició!

L1180571 COMPR

Moltes gràcies a tots els que heu vingut i als que no!

 12 noviembre de 2014

No hi ha hort sense hortolà

L1180540

De tot cor, gràcies, Pinzell!

11 noviembre de 2014

¡¿Tu también vendrás?! ¡Genial!

Foto: P. Halsman
Foto: P. Halsman

Jueves, 13 de noviembre, a las 20h, inauguración de “Volare… o el huerto revuelto” en el Candela Raval.

¡Estás invitado a volar con nosotros!

#verdurasvoladoras

10 noviembre de 2014

¡Más y más invitados confirmados a la inauguración!

Perro

Jueves, 13 de noviembre, a las 20h, inauguración de “Volare… o el huerto revuelto” en el Candela Raval.

¡Estás invitado a volar con nosotros!

#verdurasvoladoras

8 noviembre de 2014

Cada vez tenemos más invitados confirmados a la inauguración de “Volare… o el huerto revuelto”

Brigitte

Jueves, 13 de noviembre, a las 20h, inauguración de “Volare… o el huerto revuelto” en el Candela Raval.

¡Estás invitado a volar con nosotros!

#verdurasvoladoras

8 noviembre de 2014

Amantes del vuelo están viniendo para la inauguración de “Volare… o el huerto revuelto”

escoba

Jueves, 13 de noviembre, a las 20h, inauguración de “Volare… o el huerto revuelto” en el Candela Raval.

¡Estás invitado a volar con nosotros!

#verdurasvoladoras

7 noviembre 2014

Ya tenemos el cartel

Candela_Cartel

 

Jueves, 13 de noviembre, a las 20h, inauguración de “Volare… o el huerto revuelto” en el Candela Raval.

#verdurasvoladoras

16 octubre 2014

Nos estamos preparando para el vuelo en el Candela Raval

Salto 1

Porque este noviembre volaremos en el Candela Raval.

Jueves 13 de noviembre, a las 20 h, inauguración #verdurasvoladoras. ¡Estáis todos invitados a volar con nosotros!

27 agosto 2014

Ya tenemos la cosecha de verano

Tomates

Tomates, pimientos, guindillas… con la cosecha de verano ya son 21 las #verdurasvoladoras.

Y el próximo noviembre volarán en el Candela Raval. Ya os podéis ir preparando, quien avisa…

27 julio 2014

Seres excepcionales

L1170103 bis

Hay momentos en que te das cuenta que estás ante un ser excepcional y que estás viviendo un episodio de tu vida único. Ocurrió cuando fui a mostrar mis #verdurasvoladoras al fotógrafo Toni Vidal y a Lucienne. El encuentro fotográfico fue maravilloso, pero todavía lo fue más el humano.

La dedicatoria que me dejó en su libro “Vestits de ceba” me emocionó hasta la médula.

¡Un pasaje más de las buenas cosas que estas #verdurasvoladoras me están regalando!

2 julio 2014

Las #verdurasvoladoras finalistas en el concurso “Educando la mirada”

Jornades forografiques

Son uno de los 15 finalistas de entre más de 300 proyectos fotográficos que se han presentado al concurso internacional organizado por las Jornades fotogràfigues de Castell-Platja d’Aro. ¡Las verduras y yo estamos más que contentos! Estar entre los finalistas es un grandísimo reconocimiento, sobre todo teniendo en cuentas el alto nivel del resto de los finalistas, ¡uf! El jurado dirá el 21 de julio quien es el ganador y los dos accésits, pero para nosotros ser finalista es más de lo que esperábamos. ¡Hurra!

https://www.facebook.com/fotoplatjadaro?fref=ts

14 junio 2014

Y volaron la verduras en la Fotofesta’14

Fotofesta14_Verduras COMPR

I sí, el viernes 13 de junio volaron las verduras en la Fotofesta’14. ¡Guau, qué ilusión me hizo! Y me lo pasé bomba con los talleres, la charlas, las proyecciones. Felicidades a Golferichs Centre CívicEspai F. Català-Roca (¡que estrenaron sede!) y a Fotografía Pati Llimona.

6 junio 2014

Volare… a la Fotofesta’14 de l’Espai Francesc Català-Roca

FOTOFESTA14

Las verdures volaran aquest divendres a la Fotofesta’14. Allà ens veiem!

http://www.lafotofesta.blogspot.com.es/

5 de març de 2014

Estreno de Volare… o el huerto revuelto

Inauguracion Pati Llimona

¡Tachín, tachín! ¡Y ahí estamos, en el estreno de “Volare… o el huerto revuelto” en “Enfocats al Gòtic 2014! Supercontenta y superacompañada de estupendos amigotes y compañeros. ¡Gracias a todos por venir y por la alegría que me habéis regalado! ¡Felicidades al Pati Llimona por su buen trabajo, dedicación e ilusión!
http://www.flickr.com/photos/acampadabcnfoto/sets/72157641942654235/show

25 d'abril de 2014

Volare… o el huerto revuelto en “Enfocats al Gòtic 2014”

Enfocats

“Volare… o el huerto revuelto” serà al Festival Enfocats 2014 que tindrà lloc el març, i es podrà veure a El Club de la Empanada. Ens trobem a la inauguració del Festival Enfocats el 5 de març a les 19.30 h al Pati Llimona! ……………………………………………………………… Volare… o el huerto revuelto” estará en el Festival Enfocats 2014 que tendrá lugar en marzo, y se podrá ver en El Club de la Empanada. ¡Nos vemos en la inauguración del Festival Enfocats el 5 de marzo a las 19.30 h en el Pati Llimona!

Una resposta a “Notícies

 1. A día de hoy, post como esten son realmente una gran fuente de información y muy utiles,
  me alegro de que te tomes el tiempo de publicar las
  cosas de una manera tan clara

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s